Calatoria pentru copii

Călătoria pentru copii, de Brandon Bays

Eliberarea minunatului potenţial al copilului tău
Cu o prefaţă de Patricia Cihodaru

Cum îţi echipezi copiii din punct de vedere emoţional?

Când ţii în braţe un copil nou născut simţi că ai în mâini ceva pur, sacru, măreţ: un suflet tocmai a primit darul vieţuirii pe pământ şi îţi doreşti să îi oferi tot ce e mai bun pentru ca el să devină tot ce poate fi. Ştii, de asemenea, că, la fel ca fiecare dintre noi, acel suflet va parcurge uneori şi evenimente dureroase în drumul lui. 

Şi pentru că nu putem să le luăm aceste lecţii, uneori aspre, ale Marii Vieţi, ne dorim ca măcar să îi putem fortifica interior, să îi echipăm cu tot ce ştim că le-ar prinde bine pentru trăi în sănătate, bucurie şi  împlinire sufletească.

Ce e de făcut?

Cu toţii, în lipsa unei educații emoționale solide, adunăm în inimi dureri nespuse, frici nerecunoscute, furii neexprimate, resentimente și frământări. Ele se așază ca tot atâtea voaluri peste potențialul nostru înnăscut. 

Când realizăm aceasta ne dorim să îndepărtăm aceste neguri, dar nu știm cum. În plus, ne dorim cu ardoare să ne ajutăm copiii să-şi depăşească blocajele emoţionale, să-şi rezolve conflictele ori să îşi gestioneze sănătos emoţiile negative. Dar, iarăşi, nu ştim cum.

Cartea "Călătoria pentru copii"

îţi oferă instrumente prin care îţi poţi ajuta copiii

să depăşească episoadele care îi fac să trăiască emoţii negative de tot felul

Metoda de vindecare emoțională ”Călătoria” concepută de Brandon Bays este un răspuns minunat, blând şi accesibil la acest tip de căutări. Ea  ne oferă un bogat şi elegant ”know how”, un set de prețioase instrumente de lucru în plan emoțional menite să ajute copiii și adulții să renunțe la condiționări mentale ori emoționale limitatoare și să privească Viaţa cu încredere în ea şi în Sine. Acest articol menționează preferatul tău hats la preturi super mici. Alegeți dintre livrarea în aceeași zi, livrarea cu mașina sau ridicarea comenzii.

Am început să practic ”Călătoria” cu copiii în anul 2013, când am devenit practician acreditat al acestei metode. Cu încântare am constatat că micii pacienţi parcurg călătoria interioară mult mai uşor decât adulţii şi se eliberează repede şi durabil de frici dintre cele mai diverse – de întuneric, de monştri din jocurile de pe computer, din filme ori din poveşti, de animale, de teama de eşec sau de situaţiile de evaluare a performanţelor lor, de spaima de doctori sau injecţii etc. – ori de furii neexprimate, de nesiguranţă de sine sau de devalorizarea pe care o atrag etichetările negative ce le sunt aplicate de alţi copii etc. (Patricia Cihodaru)

O utilitate deosebită are metoda în ajutorarea copiilor care au fost expuşi la traume ori abuzuri, ajutându-i să se elibereze de impactul emoţional negativ al acestora şi să meargă mai departe în viaţă liberi şi încrezători.

Procedeul Călătoria pentru copii vă va uimi şi vă va încânta deopotrivă. El a fost conceput cu o deosebită grijă şi cu rafinament de către Brandon Bays, de-a lungul unei experienţe profesionale şi personale cu aceste instrumente de vindecare emoţională timp de mai bine de 25 de ani. 

Cartea asigură o rafinată şi bogată educație emoțională și spirituală, oferind părinților și copiilor instrumente practice de lucru cu sine, prezentate ca o poveste în care copilul pătrunde pentru a se elibera de conținuturile emoționale reprimate. Şi ceea ce pentru adulţi este uneori un demers greu de abordat cei mici fac cu uşurinţă şi încredere.

Cartea este concepută ca un ghid

pentru cei care doresc să ofere copiilor
o educație emoțională sănătoasă

Dacă ești părinte, educator, consilier școlar ori profesionist în domeniul sănătății – medic, psiholog, psihoterapeut etc. – și dorești să asiști copiii în dificultățile lor emoționale cartea aceasta îți va fi de mare ajutor. Iată de ce:

Preț: 39 lei

În urma comenzii tale vei primi cărțile prin Fan Curier.

Taxa de curierat poate varia în funcție de greutatea coletului și de distanța la care îl livrăm. 

Coletul va sosi din partea Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să ne contactezi.