”Liber de panică și anxietate”
Program online în 6 pași
(Te poți înscrie oricând)

Cum să ieși din haosul fricii și să-ți regăsești pacea, puterea și încrederea

Frica îți aduce HAOS în toate domeniile vieții

Panica te face să simți că ai pierdut orice control asupra corpului și chiar asupra vieții tale. Este un stăpân tiranic și distructiv.

Ea îți creează un adevărat iad în viață: nu mai ești sigur de nimic, totul pare să fie aruncat în haos, iar stările de rău îți perturbă sau chiar te împiedică total să faci activitățile care altădată erau firești și la ordinea zilei.

În plus, cei dragi nu înțeleg prin ce treci și simt că le furi bucuria de a trăi pentru că nu poți merge cu ei oriunde, oricând, pentru că… ție îți este rău.

Pe fondul stărilor de teamă confuzia mentală se amplifică și nu știi dacă vei mai ieși vreodată din toate astea pentru a te regăsi așa cum obișnuiai să fii înainte ca frica să preia controlul vieții tale. 

Te-ai săturat să trăiești în frică?

Am avut cândva în terapie un copil care a rugat-o pe mama lui să îl ducă la psiholog pentru că, spunea el: ”M-am săturat să trăiesc în frică!”

Tu? Te-ai săturat să trăiești în frică?

Dacă da, vestea bună este că te poți elibera de tirania temerilor într-un mod blând și lin, în ritmul tău personal. Cu condiția să treci la acțiune și să faci pașii esențiali pentru a-ți elibera viața, mintea și sufletul de frică. 

Nu înseamnă că nu-ți va mai fi frică niciodată, dar vei ști întotdeauna ce e sănătos să faci când simți o teamă intensă, anxietate ori chiar panică. 

Vei primi instrumente care îți vor fi utile pe tot parcursul vieții tale și pe care le poți împărtăși și celor dragi pentru a-i ajuta să iasă pentru totdeauna din capcana fricii.

Acest model te eliberează de temeri,

cu condiția să îți asumi responsabilitatea propriilor trăiri
și să aplici ce înveți la curs

În practica mea psihoterapeutică, dar și în lucrul cu propria anxietate, am constatat că următoarele tipuri de abordări nu funcționează dacă vrei să te eliberezi de panică/anxietate:

 • Să iei doar tratament medicamentos fără a lucra și psihoterapie, adică fără a adresa și cauzele emoționale și mentale ale panicii ori anxietății. Când încetezi tratamentul, dacă nu ai eliminat cauzele psihice, panica poate reapărea. În plus, în cadrul psihoterapiei deprinzi abilități de lucru cu viața ta interioară care te ajută să răspunzi mai sănătos la situațiile de viață care ți-au determinat până acum stările de rău; Prin articolul de mai sus iti putem recomanda cele mai noi rochii.Shop dress într-o varietate de lungimi, culori și stiluri pentru fiecare ocazie de la mărcile tale preferate.
 • Atitudinea: ”Să mă vindece altul, să-mi dea pilula magică” – adică fără ca tu să-ți aduci vreo contribuție. Pentru a te elibera de emoțiile negative este absolut necesar să îți asumi responsabilitatea pentru trăirile proprii și să lucrezi conștient cu ele. Cei din jur te pot îndruma, te pot ține de mână, dar nu pot face pașii în locul tău.
 • Abordările bazate doar pe prelegeri teoretice sunt ineficiente. Poți să știi foarte multe, dar când frica îți inundă corpul, te vei simți neputincios. Eliberarea de emoțiile negative se face prin procedee care implică experiență directă, conștientizând ce simți, identificând situațiile-cauză și învățând cum anume să te eliberezi de emoțiile negative și cum să dai răspunsuri mai sănătoase la situații similare cu cele din trecut cu care, eventual, te mai poți întâlni în viitor.
 • Rezultatele sunt parțiale când se lucrează doar pe un singur plan al ființei – de exemplu, doar în plan mental (adică se vizează schimbarea modului de a gândi despre stările de teamă) sau doar la nivel corporal (relaxare, exerciții de respirație etc.), fără a lucra și pe celelalte niveluri ale ființei – de exemplu, fără a accesa și elibera emoțiile-rădăcină care alimentează atacurile de panică ori anxietatea sau fără a adresa întrebările existențiale la care uneori cei cu anxietate caută răspuns. În lipsa adresării cauzelor profunde, panica poate reveni oricând și te aruncă iar în spirala ei descurajantă, limitatoare, ori de-a dreptul blocantă.
 • Nu poți cu mintea să te eliberezi de emoții. Cu mintea poți să reglezi intensitatea emoțiilor, dar nu să te eliberezi de ele. E ca si cum ai mânca o hrană nedigerabilă și ai vrea să ajustezi cu mintea ceea ce simți – ”Lasă, că mă voi simți mai bine mai târziu”, când, de fapt, tot ce ai de făcut este să elimini acea hrană din corp.

Ce îți propun eu? ​

O metodă completă de eliberare de teamă, în 6 pași, care se adresează tuturor dimensiunilor ființei tale unde frica se poate cuibări (corp, minte, suflet).​

Te invit alături de mine într-o călătorie de 6 săptămâni în care facem împreună pașii spre libertatea de frică (și de celelalte emoții negative, după cum vei vedea).

Vino să lucrezi conștient cu tine însuți pentru a-ți reconfigura perspectiva asupra fricii într-un mod care îți va permite să îți păstrezi echilibrul și să-ți accesezi puterea interioară chiar și când Viața te expune la situații dureroase ori amenințătoare.

Aceasta presupune să fii sincer cu tine și dispus să lucrezi asupra situațiilor cu încărcătură emoțională negativă din viața ta. 

Vei intra într-o comunitate FB de suport alături de oameni care trec prin stări ori situații similare cu ale tale. Nu vei simți când trece timpul. 

Vei avea accese la 6 webinarii de 90 de minute în care sunt prezentate cele 6 lecții ale cursului, cu teorie și aplicații practice pe care e obligatoriu să le parcurgi pentru a te elibera de anxietate.

După unele cursuri live vei avea și teme pe care va trebui să le faci pentru a facilita atingerea obiectivelor tale. 

Vei experimenta exerciții practice puternice, profunde, care te ajută să pătrunzi la cauzele rădăcină ale fricilor de orice tip pe care le ai și să le elimini. 

Totul, cu blândețe, cu acceptare necondiționată și în ritmul tău personal.

La final te vei regăsi mai relaxat, mai stăpân pe tine, mai puternic, mai conectat la sufletul tău, capabil să rămâi în centrul liniștit al oricărei furtuni ce ți-ar mai putea traversa viața de acum încolo.

Reînvățăm să fim oameni pornind de la ceea ce ne face să fim oameni: emoțiile noastre,
trăirile sufletești ale căror secrete le vom descifra împreună, într-un mod care îți va îmbogăți enorm perspectiva și îți va liniști atât mintea, cât și inima.

Despre Patricia Cihodaru

Sunt alături de tine ca om și ca psihoterapeut care am parcurs atât problemele anxietății, cât și soluțiile din diferite metode psihoterapeutice și am aflat astfel ce funcționează și ce nu.
Despre mine, în câteva cuvinte

Am fost un copil sensibil și emotiv și  am căutat, de mică, răspunsuri la întrebările: ”De ce avem emoții negative și ce e de făcut pentru ca ele să nu ne mai distrugă sănătatea, relațiile, carierele, și, la extrem, chiar viețile?” 

Am adresat, de-a lungul carierei, emoțiile negative cu o multitudine de procedee de vindecare emoțională și le-am selectat pe cele mai eficiente. Astăzi știu că emoțiile de orice tip sunt mesaje de la suflet care trebuie îmbrățișate în conștiință pentru a ne păstra sănătatea și integritatea. Această abordare are rezultate spectaculoase în terapie.

Câteva dintre realizările mele:

Ce BENEFICII obții

Primești mult mai mult decât doar un curs:
primești experiențe concrete de vindecare și
acces la o comunitate de suport în care nu mai ești singur cu frica ta

Cu ajutorul programului în 6 pași pe care ți-l propun poți ajunge la următoarele rezultate concrete:

Înscrie-te aici:

Cuprins

Ce vei învăța la fiecare etapă

pentru a te elibera de anxietate și panică:

Anxietatea apare mai ușor într-un corp de care nu ai grijă, așa că aici vom studia:

–          Factori fizici care determină panica

–          Medicație și psihoterapie: ce tipuri de intervenție sunt cele mai indicate și de ce

–          Modalități de a lucra cu corpul pentru a controla manifestările atacurilor de panică

–  Cum să te conectezi la inteligența naturală a corpului și la semnalele pe care ea ți le transmite

Mintea e un instrument puternic, iar în panică și anxietate rolul ei se dovedește a fi foarte important. Vom parcurge în acest modul:

– Tipurile de gânduri iraționale care intervin în anxietate și variantele lor sănătoase

– Gândirea compulsivă și cum ieșim din ea

– Dinamica minte-emoții în panică și anxietate

– Exerciții practice de lucru cu gândurile distructive pentru a te elibera de sub dominația lor

Aceste lecții sunt pașii cei mai importanți în terapia atacurilor de panică și vor transforma profund în bine viziunea ta despre emoțiile negative, despre cine ești tu în raport cu ele, ceea ce îți va reda încrederea în tine și în Viață. În mare fie spus, aici vom aborda următoarele subiecte (atât teoretic, cât și practic):

Cum să scapi de frica de frică și de alte emoții negative

– Rolul sănătos al emoțiilor în corp și în viață

– Care sunt cauzele emoționale profunde ale anxietății și panicii

– Modalități practice de a accesa și a eliimina aceste cauze rădăcină, astfel încât anxietatea ”se lasă ea de tine”

Deși nu e totdeauna ușor să recunoaștem, modul în care ne simțim în relațiile cu cei apropiați sunt adesea cauze ale anxietății și panicii. Așadar, vom învăța despre:

– Cum anume relațiile dificile generează anxietatea/panica;

– Cum să exprimi ce simți și ce ai nevoie fără a lovi în celălalt și fără a te ”tăia singur de la porție” – baza unor relații integre și sincere;

– Drepturile tale psihologice pe care nu bănuiai că le ai într-o relație;

– Cum ne gestionăm sănătos relațiile: Elemente de igienă relațională

Aceasta este o lecție de recapitulare și fixare practică, în care:

 • Ne antrenăm să vedem cum să aplici în viața de zi de zi ceea ce ai învățat în curs
 • Evaluăm progresele făcute
 • Conturăm trusa de instrumente de vindecare emoțională pe care să o poți folosi și de acum încolo pentru tine și cei dragi. 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, mai primești de la mine și următoarele
bonusuri valoroase pentru obiectivul tău
FOLLOW UP_300X242

-      1 sesiune de follow up gratuită  

Aceasta este o sesiune de aprofundare a noțiunilor învățate și a tehnicilor experimentate în curs, dar și de evaluare la 2 săptămâni după curs. Te vei întâlni cu mine online pentru a clarificăm ce ai nevoie, a-ți răspunde la întrebări, a schimba resurse de vindecare emoțională cu ceilalți participanți și... tot ce va mai apărea ca fiind necesar atunci. Sesiunea este opțională, dar mă aștept să fim prezenți cât mai mulți, întrucât ea dă ”touche-ul final” al victoriei tale asupra fricilor de tot felul. În acest moment panica va fi undeva, departe, departe de tine și tot ce îți vei aminti despre ea va fi doar că ți-a adus atâtea daruri de înțelegere și conștientizare de sine.

VERSIUNE 6_300X225
Cartea ”Geniul emoțiilor: Ghid către inteligența ascunsă a sufletului”, de Patricia Cihodaru

Este o carte la care am lucrat mai bine de 4 ani cu scopul de a-i ajuta pe oameni să se împrietenească cu emoțiile lor. Pornind de la obstacolele în lucrul cu emoțiile pe care le-am întâmpinat în practica mea psihoterapeutică ofer soluții pentru fiecare dintre acestea, într-o perspectivă ce combină diverse tipuri de terapii. Accentul este pe perspectiva transpersonală, care privește omul ca fiind conștiință pură, pe fundalul căreia se desfășoară întreaga experiență umană.

Înscrie-te aici: 

Investiția ta: 1000 RON

IMPORTANT! Înainte de a efectua plata, te rog să citești Termenii și condițiile de la sfârșitul acestei pagini. Efectuarea plății implică faptul că ai luat la cunoștință și că ai fost de acord să respecți acești termeni. 

Garanția mea pentru tine:

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Îți respect dreptul de a ți se înapoia banii dacă decizi în primele 14 zile de la începerea cursului că el nu este pentru tine. Nu te voi întreba nimic. Din a 15-a zi de la prima zi de curs taxa de curs devine nerambursabilă.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

Elementele teoretice și practice prezentate în acest curs se oferă de obicei în terapii de durată și foarte costisitoare. Practic, vei realiza în cele 6 săptămâni cât alții obțin în ani de zile de terapie. 

Aceasta se datorează faptului că am selectat pentru acest program online instrumentele de vindecare emoțională care, de-a lungul carierei mele, s-au dovedit a fi cele mai eficiente în tratarea atacurilor de panică și a anxietății.

Așadar, dacă alegi să nu faci acest curs:

 • Vei continua să îți fie frică de frică;
 • Teama îți va colora întreaga viață în culori sumbre, făcându-te să vezi peste tot cele mai rele scenarii și răpindu-ți bucuria de a trăi și, mai rău răpindu-te pe tine de la tine însuți;
 • Ratezi ocazia de a asimila abilități de lucru cu emoțiile tale care ți-ar putea fi utile întreaga viață – ție și celor dragi;
 • Rămâi sclavul emoțiilor tale negative;
 • Nu adresezi cauzele profunde ale panicii si anxietății și ele pot reveni oricând;
 • Vei continua să lupți cu stările de rău și să te zbați în nesiguranță și efort permanent, într-o buclă a soluțiilor care nu funcționează.

TESTIMONIALE

Pentru mine pe primul loc a fost caracterul și bunul tău simț. Apoi faptul că am repetat și că ai făcut cursul pe înțelesul celui mai puțin dotat. Au fost clare explicațiile. Am învățat să nu o mai opresc pe soție când are o altă opinie și să o las să se exprime.
Am înțeles cum funcționează frica și cum să pun șaua pe ea.
Și cred ca o să am o altă abordare cu clienții la serviciu. 
Totul la superlativ.
Petru
Sales manager

Eu personal m-am înscris la curs din disperarea stărilor mele (la atacurile de panică mă refer). In sinea mea știam că orice boală singur o poți vindeca, dar nu știam de unde să încep și cum să fac. Acum am învățat ce să fac cu mintea mea să nu mai dramatizeze situația și să aștept să treacă valul. Cursul a fost super, e pentru prima dată când fac asta și sunt mândră de mine că am ales ceea ce trebuia!

Andreea
Asistent manager
Bună ziua, în primul rând vreau să vă mulțumesc din suflet.
M-ați făcut să înțeleg mult mai bine anumite lucruri decât atunci când am fost la psiholog și am plătit 200 de lei pe ședință.
Totul pare mai simplu acum. Și încep să nu mă mai tem că e ceva în neregulă cu mine.
Vă mulțumesc!
Lavinia
Designer

Să recapitulăm ce anume primești

Te poți înscrie oricând. După confirmarea plății vei primi acces într-un grup de FB unde ai video-urile cu cele 6 lecții.

Investiția ta: 1000 RON

IMPORTANT! Înainte de a efectua plata, te rog să citești Termenii și condițiile de la sfârșitul acestei pagini. 

Efectuarea plății implică faptul că ai luat la cunoștință și că ai fost de acord să respecți acești termeni. 

Contact

Dacă ai intrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.