WEBINAR GRATUIT: Pași practici pentru eliberarea de anxietate și panică

Află tot ce ai nevoie să știi pentru a scăpa din închisoarea fricilor de tot felul
Webinar susținut de: Patricia Cihodaru

Frica îți controlează viața?

Stările de neliniște ce apar pe neașteptate și aparent nejustificat dau vieții tale un fundal de imprevizibilitate și nesiguranță continuă. 

Poate ai încercat deja mai multe soluții care nu au funcționat și simți că te cuprinde disperarea gândindu-te că nu îți vei mai regăsi niciodată liniștea interioară și siguranța de sine.

Dacă ai urmat diferite tratamente care nu au dat rezultat înseamnă că pur și simplu nu ai adresat cauza-rădăcină a panicii ori anxietății.

Așa că hai să explorăm împreună cauzele posibile ale stărilor tale neplăcute

și, evident, REMEDIILE pentru ele - adică ce poți face pentru a elimina aceste cauze.

Nu mai aștepta pasiv vindecarea! E timpul să îți iei problemele în mâini și să treci la rezolvarea lor. Cauzele stărilor tale de teamă pot fi multiple, așa că poate este nevoie să nu mai aștepți salvarea de undeva din exterior, ci să lucrezi cu tine însuți pe mai multe planuri. 

Am persoane dragi care suferă de anxietate, panică și fobii de diferite tipuri – și le-am trăit și eu pe pielea mea în anumite perioade ale vieții.

Sunt Patricia Cihodaru, psihoterapeut format în Psihoterapie Experiențială, Transpersonală și Cognitiv-Comportamentală, autoarea cărții ”Geniul emoțiilor: Ghid către inteligența ascunsă a sufletului” și a blogului www.patriciacihodaru.blogspot.com, practician și prezentator al metodei de vindecare emoțională ”The Journey”, de Brandon Bays, care e mentora mea în domeniul vindecării emoționale. 

De peste 15 ani fac terapie și coaching emoțional cu adulți și copii și de aproape 20 de ani susțin prelegeri, seminarii și workshopuri live și online de vindecare emoțională și inteligență emoțională în care îi învăț pe oameni cum să prevină și să elimine tulburările emoționale. 

Atât ca om care am trecut prin astfel de stări neplăcute cum sunt și cele cu care tu te confrunți, cât și ca profesionist, acest fapt m-a făcut să caut soluțiile care dau rezultate cu adevărat în anxietate și panică și să le sintetizez într-un program care dă roade minunate cu pacienții mei – mi se spune că ”am mână bună” în rezolvarea acestor tipuri de probleme. 

 

 

Te aștept la webinarul-cadou de vineri, 13 noiembrie, ora 18.30

în care afli tot ce ai nevoie să știi despre cauzele și soluțiile în caz de anxietate și/sau panică

Înscrie-te aici pentru a primi prin email detaliile webinarului și linkul de înscriere.

Ce înveți la webinar

Nu mai aștepta pasiv să rezolve alții problemele tale.

Acest webinar este gratuit, face parte din ceea ce am ales să ofer pentru a construi o lume liberă de teamă. 

În cadrul webinarului îți voi prezenta și programele online pe care le derulez contra cost și în care poți păși alături de mine pentru a ajunge la soluțiile pe care le cauți.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de alte informații, te invit să mă contactezi.