logo ADIE_CMYK

Premium Emotional Coaching 

Programul Phoenix - Liber de Burnout

+ Cum să te eliberezi de burnout și să-ți recâștigi eficiența, energia și entuziasmul în doar 10 săptămâni + Cum să muncești cu pasiune și prospețime fără să plătești cu sănătatea ta faptul că ai un job bine plătit + Cum să-ți crești exponențial performanța înlăturând epuizarea fizică și psihică

Monica Muscă

Expert PR, owner FirstPR

"Am depășit crizele financiare din viață lucrând în primul rând blocajele mentale, emoționale și de comunicare"

Monica Muscă, specialist în PR și comunicare, pasionată de dezvoltarea personală, a constatat că faptul că a lucrat cu propriile emoțiii în cadrul seminariilor susținute sau organizate de mine au ajutat-o să se extragă emoțional și financiar din situațiile de criză și a împins calitatea vieții ei profesionale la un cu totul alt nivel.

Ea povestește în acest video:

 • Cum a parcurs o serie de situații de criză în 2008 care au dus-o la blocaj financiar, dar și la stări de anxietate puternice și confuzie mentală
 • Cum a optat pentru vindecare emoțională ca ajutor pentru a ieși din criză
 • Cum s-a eliberat de convingeri limitatoare și emoții reprimate, depășind frica de confruntare și deblocând astfel comunicarea cu clienții și colaboratorii ei.

cE NE SPUN EMOTIILE NOASTRE

Interviu luat de Luiza Alexandru

"Dacă mama mea ar fi citit cartea ”Geniul emoțiilor” acum 40 de ani, viața mea ar fi fost azi cu totul alta". (Luiza Alexandru)

În acest interviu conceput de Luiza Alexandru,
gazda podcastului ”Walk the talk”, îți vorbesc despre ce am descoperit în cei 25 de ani de practică a coaching-ului și psihoterapiei că putem face cu emoțiile negative pentru ca ele să nu devină distructive – descoperiri pe care le-am detaliat în cartea mea ”Geniul emoțiilor”. 

Iată câteva idei din acest interviu:

 •             Emoțiile noastre – chiar și cele negative – sunt semnale importante pentru supraviețuirea, adaptarea și înflorirea noastră ca oameni

 •       Cunoașterea de sine în general și cunoașterea emoțiilor noastre în special ne fac mai conștienți și mai buni cu
  ceilalți

 •            Emoțiile negative ne fac rău doar dacă nu sunt conștientizate și pentru a le folosi în beneficiul nostru avem nevoie să le abordăm conștient, cu blândețe și acceptare. 

   

   

Programul acesta ți se adresează dacă:

Pare copleșitor... Dar hai să vedem ce e de făcut

Pentru a depăși burnout-ul, a-ți recâștiga energia și a-ți construi o robustețe psihică imbatabilă ai nevoie de o strategie corectă și completă de intervenție,  în care să adresezi toate nivelurile ființei: mintea, emoțiile, corpul, eventuale relații toxice etc. 

Aceasta  pentru că burnout-ul nu este doar oboseală fizică, ci cauzele lui pot fi localizate:

În corp: În iureșul vieții de zi cu zi te refugiezi în cap și poți, pur și simplu, să uiți de corp. Atunci apare anxietatea care îți semnalizează că nu ai avut grijă să mănânci la timp, să te hidratezi, să dormi, să te relaxezi sau îți arată că ai făcut excese de diferite tipuri etc.

În minte: când parcurgi crize sau șocuri, tinzi să folosești tipare mentale care îți blochează inițiativele: perfecționism, neacceptarea greșelilor sau a eșecului, auto-devalorizare, tendința de a catastrofiza ori de a controla totul etc;

În plan emoțional: emoțiile dureroase trăite în trecut pe care le-ai reprimat vor reveni în conștiință sub forma blocajelor emoționale și/sau a temerilor de diverse tipuri. E nevoie să înveți o perspectivă sănătoasă asupra emoțiilor negative care să excludă reprimarea, pentru că aceasta va tot amplifica tensiunea interioară;

În relațiile tale, mai ales când, din diferite motive, nu reușești să îți afirmi poziția în fața unor persoane – fie șeful ierarhic superior, fie clienți, colegi, parteneri etc. – și acumulezi astfel frustrare, mânie, resentimente care ulterior răbufnesc în conștiință sub forma anxietății;

Pe plan spiritual: poate iei asupra ta responsabilități care nu sunt ale tale, poate crezi că deții controlul asupra vieții ori morții – și ți se dovedește brusc că de fapt nu ai acest control – și/sau nu ai răspunsuri la marile întrebări ale vieții: de unde vin, încotro mă îndrept etc.

Așadar, ai nevoie să fii ghidat pentru a interveni pe rând la toate aceste niveluri pentru a restabili ordinea în interiorul tău și a te elibera de orice te blochează să înaintezi.

Câteva cuvinte despre mine

Sunt psihoterapeut, coach emoțional și speaker de inteligență emoțională de aproape 20 de ani, fondatoarea Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale, autoare a cărții Geniul emoțiilor: Ghid către inteligența ascunsă a sufletului”, precum și a blogului   www.patriciacihodaru.blogspot.com.

Începând din anul 1997 am lucrat cu mii de pacienți în sesiuni unu-la-unu de consiliere și psihoterapie, am susținut seminarii și traininguri de educație și vindecare emoțională pentru adulți și copii, iar din anul 2013 sunt practician și prezentator acreditat al metodei de vindecare emoțională numită ”The Journey”, concepută de Brandon Bays.

Dorindu-mi să am la dispoziție o gamă cât mai largă de instrumente terapeutice cu care să îi pot ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul, am parcurs o gamă largă de formări profesionale în domenii diverse ale psihoterapiei și coaching-ului:

”Pentru mine nu există soluții”

Formula mea terapeutică în lucrul cu stresul și anxietatea este una integrativă, cumulând instrumente de vindecare emoțională și mentală care acționează în corp-minte-suflet-relații. 

Am constatat destul de devreme în cariera mea că intervențiile care e adresează doar unuia sau la două dintre aceste niveluri au rezultate parțiale sau nule: anxietatea sau stările de rău emoțional se reîntorc, făcând persoana să considere că ”la mine e mai grav ca la alții”, ”nu mă mai vindec niciodată” sau ”pentru mine nu există soluții”.

Când însă abordăm toate aceste niveluri extragem din rădăcină toate posibilele cauze și redevii liber interior.

În cea mai mare parte a vieții mele profesionale am fost antreprenor/freelancer și am parcurs și experiența managerială.

Am avut de înfruntat provocări din cele mai diverse și anxiogene, de la plata impozitelor, la bullying online al afacerii, trădări ale prietenilor și asociaților și până la căderea unui business.

De exemplu, am avut 2 momente de bullying online: după primul mi-am înființat blogul, după al doilea am scris cartea ”Geniul emoțiilor”.

De fiecare dată am avut nevoie să depășesc întâi anxietatea, stresul și alte trăiri negative blocante pentru a putea depăși și în plan concret crizele.

Am studiat și am aplicat o multitudine de metode terapeutice și dintre acestea am selectat doar pe cele care funcționează și care dau rezultate durabile.

Valoarea vindecătoare
a blândeții

Marele meu moment de Aha! a avut loc în anul 2011, când am participat pentru prima dată la un seminar de vindecare emoțională ”The Journey”, susținut de Brandon Bays la Praga și am făcut cunoștință cu o abordare blândă a vieții emoționale, bazată pe conștientizare, acceptare, exprimare și pe eliberare a trăirilor pe care de obicei le ”ținem în noi” într-un cadru sigur, protector. 

De atunci am luat cu mine această abordare blândă în toate tipurile de intervenție pe care le ofer. 

Ea ne permite să lucrăm asupra vieții interioare pe un fond de auto-acceptare și să nu mai reprimăm emoțiile negative, unul dintre mecanismele principale de generare a stresului, anxietății și stărilor emoționale negative care par să nu mai treacă. 

Când încetezi reprimarea și îți prelucrezi conștient emoțiile:

Cum devii
CEO-ul anxietății tale

Dacă citești această pagină ai ajuns cel mai probabil în top din punct de vedere profesional. Ai muncit enorm, ai investit timp, bani, energie și eforturi inimaginabile pentru avansarea în carieră. Și ți-ai atins obiectivele. Ești acolo unde ți-ai dorit. Pare că te poți liniști acum – doar dacă ambiția ta nu vrea să mergi și mai departe.

Și dintr-odată apare o criză – vine pandemia, un client important nu îți mai plătește, un partener pleacă cu secretele companiei și, poate, și cu o sumă considerabilă de bani, ba, poate ajunge să-ți facă și concurență cu ce l-ai învățat tu, ori ești nevoit să concediezi angajați vechi și capabili ai firmei, un fost asociat îți face hate online, apar alți factori care-ți trag în jos compania… etc.

Sau poate fi și o criză în plan personal care îți generează stres emoțional major și acesta îți afectează serios performanța profesională: nu te mai poți concentra, dai rateuri, lipsești de la job, lucrezi fără chef, te închizi în tine, nu mai dai randament.

Și, deși situația a fost pentru tine complet imprevizibilă, ți se cere să te repliezi și să găsești soluții imediate. Nu ai timp să stai în șoc, pentru că timpul trece în defavoarea ta și a firmei. Ai nevoie să te mobilizezi, să acționezi – și poate chiar faci toate astea.

Poate în plan concret chiar reușești. Dar în plan interior ai înghețat. Ai senzația că deși înaintezi, mergi cu frâna de mână trasă. Nu mai găsești bucurie, nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Parcă ai pierdut direcția. Totul se desfășoară într-o ceață emoțională și mentală.

Curând apar epuizarea, dezinteresul, sentimentul de lipsă de sens. Și/sau anxietatea, iritabilitatea, depresia. Deși în plan mental ești echipat cu tot ce îți trebuie ca să depășești situația, în plan emoțional simți că te scufunzi. Este momentul în care ai nevoie de ajutor.

În cazul în care tu sau firma în care lucrezi parcurge o criză, cu siguranță sunt mobilizate toate resursele, de toate tipurile, pentru a ieși din prăpastie. Dacă vrei să accelerezi exponențial depășirea crizei folosește ingredientul care cel mai adesea fie lipsește din managementul unei crize, fie este pus pe ultimul loc: protejează oamenii din companie de stresul emoțional inevitabil în astfel de situații – începând, desigur, cu tine.

Din lipsă de educație emoțională tindem să reprimăm trăirile negative și nu ne dăm timp să procesăm în plan emoțional evenimentele cu impact negativ asupra vieții interioare. Ca manager al unei companii care parcurge o criză tinzi să absorbi șocurile ca să-ți protejezi echipa de ambiguitate, nesiguranță și imprevizibilitate. Tocmai pentru că ești în prima linie ai nevoie să fii echipat cu toate armele. Inclusiv cu cele de gestionare a impactului emoțional pe care perioada de criză le are asupra ta.

Probabil că dezvoltarea de abilități emoționale nu pare a fi printre priorități acum, dar, realist privind lucrurile, ea te poate ajuta enorm să privești în față provocările cu curaj, să ai mintea clară și să iei decizii raționale, să ai un mai bun autocontrol și să nu te pierzi în vârtejul stresului și anxietății.

În orice situație ce implică factori agresori ai nevoie să creezi factori protectori.

Așadar, cere ajutor.

Ai nevoie să te regăsești și să o poți lua de la început liber de impactul emoțional generat de ceea ce tocmai s-a întâmplat.

Ai nevoie să lași trecutul în trecut și să privești prezentul cu ochi plini de prospețime.

De ce managerii sunt mai predispuși
spre anxietate

Poziția de manager în situații de criză predispune din punct de vedere emoțional la anxietate și stres datorită  (și) următorilor factori:

 • Presiunile exterioare uriașe la care sunt expuși managerii în momentele de criză, când toți așteaptă de la ei soluții/căi de ieșire
 • Standardele înalte pe care chiar ei le setează pentru propriile performanțe
 • Presiunea și/sau așteptările neclare ale managerilor superiori ierarhic
 • Deadline-urile strânse
 • Comunicarea mai mult sau mai puțin defectuoasă cu echipa
 • Faptul că nu controlezi toate pârghiile unui proces, dar răspunzi de rezultatul lui
 • Numărul mare de ore petrecute departe de familie
 • Suprasolicitarea
 • Impreviziblitatea factorilor economici actuali

De aceea, consider că în setul de abilități necesare unui bun manager ar fi sănătos să se regăsească și instrumente de gestionare a anxietății și stresului în corp-minte-spirit.

Acestea i-ar îmbunătăți nu doar calitatea vieții, ci și calitatea prestației profesionale, comunicarea cu echipa și, nu în ultimul rând, cifra de afaceri.

A sosit timpul să privim în față
problemele emoționale și în mediul de business

În calitate de manager în situații de criză ai de rezolvat două mari categorii de probleme:

 • Probleme concrete: deadline-uri, bugetul, plata salariilor, gestionarea timpului și a resurselor, decizii diverse, prioritizarea sarcinilor etc.
 • Probleme emoționale: comunicarea în cadrul echipei și între manager și echipă, rezolvarea conflictelor, gestionarea anxietății și a stresului tuturor, supraîncărcarea ta și suprasolicitarea angajaților, burnout-ul etc.

Și dacă pentru rezolvarea problemelor concrete ați alocat timp, bani, energie și training-uri, există o mare probabilitate ca problemele emoționale să fi rămas pe ultimul loc. Neglijarea atmosferei emoționale dintr-o companie constituie ”eroarea de un miliard de dolari”, spunea Daniel Goleman acum mai bine de 20 de ani. Pentru a-ți antrena echipa să lucreze optim ai nevoie să te ocupi și de ambientul emoțional al echipei pentru ca stresul, anxietatea, oboseala cronică să nu ajungă să saboteze rezultatele muncii voastre.

Există o mare nevoie de mai multă conștientizare în acest domeniu – legătura emoții-business, modul în care aducem la muncă partea emoțională din noi. Liderii care explorează partea emoțională a eului lor ajung să conducă cu întreaga lor ființă și mai eficient, se bucură de claritate mentală, echilibru interior, au o mai mare rezistență la presiune și stres, se refac mai repede după greșeli ori eșecuri etc.

Asociația pentru Anxietate și Depresie din America spune că 72% dintre americani relatează că anxietatea și stresul de la locul de muncă interferează puternic cu calitatea vieții lor. Stresul legat de job le cauzează probleme care afectează performanța în muncă, relațiile și calitatea vieții.

Cred că a venit vremea să discutăm deschis despre aceste probleme și să găsim soluții reale.

Așadar, ce pași ai de urmat?

PASUL 1:

Reconfigurează
relația cu emoțiile negative asociate crizei/eșecului

Adesea cei care au stări de anxietate sau alte emoții negative simt teamă, jenă ori rușine față de trăirile lor, din diferite motive:

– să nu deranjez

– să nu par slab, vulnerabil – mai ales în mediul business

– să nu par nebun/ciudat etc.

Rezultatul: Ajungi să ai stări de teamă nejustificată care se auto-întrețin tocmai prin faptul că începe să îți fie frică de ce simți sau crezi că emoțiile negative îți vor agrava starea generală. 

Apare frica de frică, spaima că ți se va face rău în public, ori teama că aceste trăiri neplăcute vor dura mereu, ceea ce te blochează sau îți generează comportamente care par ciudate celor din jur.

Ce ai de făcut?

 1. Să realizezi că este uman ca fiind supus la atâtea tipuri de presiuni să te resimți emoțional și/sau fizic, să ai anxietate, furie, demotivare, tendințe depresive – ceea ce am denumi cu un termen generic ”stres emoțional”.
 2. Să îți tratezi emoțiile negative ca pe tot atâtea semnale importante, ca niște aliați interiori secreți care îți spun când ești pe calea cea bună și când nu.

Noul rezultat: În acest fel emoțiile negative se transformă din inamici în aliați, așa că te poți antrena să asculți ce îți semnalizează ele și să acționezi – pentru că emoțiile nu apar ca să stai în ele, ci sunt întodeauna îndemnuri la acțiune.

PASUL 2:

Scoți anxietatea
din corp

Ce făceai până acum când aveai anxietate?

Pentru eliminarea anxietății ai nevoie în primul rând să înveți să relaxezi corpul, să îl ajuți să treacă de pe modul simpatic (”luptă sau fugi”) pe modul parasimpatic (de calmare și refacere).

Adesea când îmi întreb clienții dacă știu să se relaxeze fizic, realizez că ei confundă relaxarea cu statul la televizor ori băutul de cocktail-uri pe plajă.

Efectele?

Televizorul, tableta, alcoolul, nicotina nu numai că nu ne relaxează profund și durabil, ci uneori chiar ne pun corpul în alertă și întrețin tensiunea fizică și psihică.

De asemenea, este important să eviți măcar o perioadă substanțele stimulente – cafeaua, nicotina sau băuturile energizante, pentru că ele te agită și poți face ”atac de cafea”, nu de panică. 

Ce are corpul cu adevărat nevoie ca să elimine anxietatea?

Este nevoie să înveți câteva tipare de respirație anxiolitică și minim un exercițiu de relaxare conștientă a musculaturii care să te ajute să te relaxezi profund fizic și, ca urmare, și psihic.

Rezultatele noi: Acestea elimină anxietatea dinspre corp spre minte, ajutând corpul să treacă de pe modul ”luptă sau fugi” pe modul ”relaxare-regenerare”. Dar pentru a avea eficiență durabilă, ele trebuie exersate în fiecare zi, pe principiul ”cantitatea generează calitatea”.

Ele sunt plăcute și revigorante, așa că nu vei simți că faci absolut nici un efort. Dimpotrivă, vei percepe că aceste exerciții ca pe un fel de ”bomboane” pentru corp și minte.

Studiile arată că un exercițiu de relaxare durează cam 10-15 minute și are efectele unui somn profund regenerant de 2-3 ore, așa că îl poți insera ușor într-o pauză de prânz sau oricând te simți obosit, cu mintea încețoșată, furios sau agitat. 

PASUL 3:

Cum treci de la mintea blocată la starea de inspirație și creativitate

Ce știai, poate, și până acum

Când trecem prin crize majore mintea devine anxioasă. Anxietatea se generează prin două mecanisme mentale principale:

1. Supraestimarea pericolului/provocărilor – vezi ”Bau Bau-l” mai mare decât este.

2. Subestimarea resurselor tale de a face față pericolului – te vezi neputincios și fără abilități în față provocării/pericolului. 

Poate ai aflat din ce ai citit sau ai parcurs ca terapii că anxietatea ori stresul sunt generate ori întreținute de gândurile noastre. Poate ai aflat chiar și despre gândurile iraționale care ne mențin într-o stare de stres intens.

Deși e adevărat, de ce nu te ajută doar să știi asta?

Așa cum probabil ai realizat deja, când vine vorba de stres și anxietate în situații de criză, cunoașterea în sine nu e suficientă. De aceea, terapiile bazate doar pe discuții de conștientizare pot să nu fie eficiente, așa că te-ai descurajat, crezând că pentru tine nu există soluții.

Și atunci, ce ai de făcut?

E nevoie, așadar, ca, pe lângă a cunoaște nucleele de gândire irațională, să afli variantele lor sănătoase și să te antrenezi mereu pentru a dezvolta noi obișnuințe de a gândi, mai ales în situații de criză.

Noul rezultat

Ca orice alt instrument, mintea este neutră. La fel cum cu un cuțit poți lovi un om sau îți poți face o salată de fructe, cu mintea te poți sabota sau te poți sprijini. Așadar, jobul tău este să îți transformi mintea din sabotor în aliat. 

Cum faci asta? 

Înlocuiești gândurile catastrofizante cu moduri de a gândi care să îți dea putere și să te ajute să îți accesezi resursele. 

Apoi îți antrenezi aceste noi moduri sănătoase de gândire la fel cum îți antrenezi mușchii la sală. 

E nevoie, deci, de practică perseverentă, pe lângă simpla cunoaștere teoretică.

PASUL 4:

Intervenția în plan emoțional

Dacă ai ajuns să ai anxietate, creierul tău a experimentat cel mai probabil situații dureroase de care acum se ferește, blocându-te să te duci în anumite locuri, să interacționezi cu un anumit tip de persoane, să intri în confruntări etc.

Ce făceai până acum: Chiar dacă ai făcut terapii multe pentru a scăpa de stres, anxietate ori alte stări emoționale neplăcute, este posibil să nu fi adresat nivelul emoțional, ci să fi lucrat doar pe plan corporal și mental.

Rezultatul: Din lipsă de educație emoțională pe scară largă nu știm ce să facem când avem emoțiii negative și le ”băgăm sub preș”, de unde ele revin în conștiință sub forma anxietății, a depresiei, a bolilor ”pe fond nervos”, a tulburărilor de concentrare ori de memorie, a dependențelor de diferite tipuri etc.

Poți face terapii ani întregi, dar dacă nu adresezi aceste emoții respinse ele te vor manevra în continuare din culise și pur și simplu nu scapi de anxietate.

Care e soluția atunci?

Pentru a depăși și în plan emoțional criza prin care treci și a alunga anxietatea din viața ta pentru totdeauna ai nevoie:

– Să te eliberezi de trăirile negative stocate în experiențele neplăcute din trecut, precum și 

– Să înveți cum să gestionezi sănătos emoțiile de acum înainte, ca să nu mai acumulezi astfel de bagaj emoțional. 

Noul efect

Conștientizarea și exprimarea emoțiilor până acum suprimate aduce multă ușurare în corp și în suflet. 

Ajungi să privești viața ”cu ochi noi”, fără filtrul emoțiilor dureroase stocate în trecut.

De fapt, aceasta este cheia eliberării permanente de stres și anxietate, ceea ce-ți va permite să mergi realmente mai departe în viață, liber de evenimentele dureroase din trecut.

Pasul 5:

Vindeci atitudinile toxice din relațiile tale

Ce e de făcut dacă criza pe care o parcurgi are legătură cu relațiile tale – personale ori profesionale? 

Studiile arată că ostilitatea reprimată duce la stări de anxietate. Cu alte cuvinte, dacă din diferite motive, atunci când te enervează cineva nu exprimi ce simți, nu îți asumi părerea proprie în fața celor din jur, tensiunea psihică se tot acumulează.

Efectul? O să continui să experimentezi stres și anxietate atâta vreme cât ții doar pentru tine poziția și părerile tale. E ca și cum îți înnăbuși singur vocea. Iar ea strigă din interior – sub formă de valuri de anxietate – că vrea să se facă auzită.

Care e soluția?

Ai nevoie să cunoști regulile comunicării sănătoase care permit și ție și celor cu care comunici să își afirme poziția/opinia. Cu alte cuvinte, un fel de igienă relațională care să te țină departe de relațiile toxice.

Noul rezultat: Devii integru în interior și în exterior, ceea ce îți permite să trăiești cu minim consum de energie, aliniat cu propriile valori, fără a mai acumula încordare și tensiune în interior.

De asemenea, relațiile tale vor fi bazate pe onestitate și integritate.

Să sintetizăm ce ai de făcut
pentru a depăși o criză în interior pentru a o depăși și la exterior

Paulo Coelho spune: “Disciplina și libertatea nu se exclud reciproc, ci depind una de cealaltă, pentru că altfel te scufunzi în haos.” Într-adevăr, a crea structură în viața ta îți va conferi un sentiment de siguranță, ceea ce va fi un ajutor important pentru eliberarea de anxietate.

De aceea, am creat pentru tine o formulă sigură, bine structurată, de antrenament mental și emoțional care să îți permită să ai rezultate durabile în eliberarea de stres și să îți transformi anxietatea din inamic în resursă pentru succes.

Așadar, să sintetizăm ce ai de făcut pentru a te elibera de anxietate și/sau alte emoții negative trezite de situațiile de criză prin care ai trecut sau treci încă și a-ți construi în continuare o viață nouă, din interior spre exterior:

 1. Te reconectezi la partea emoțională din tine, o conștientizezi și o accepți ca atare – doar în acest fel poți trăi sănătos cu ea; 
 2. Înveți să îți relaxezi corpul, să fii conștient de el și să îi asculți mesajele;
 3. Identifici gândurile iraționale care rulează în mintea ta și te antrenezi permanent să le înlocuiești cu variantele lor sănătoase; 
 4. Înveți să tratezi emoțiile dureroase cu blândețe, ca pe semnale importante de supraviețuire, adaptare și creștere interioară;
 5. Accesezi conștient emoțiile dureroase reprimate în trecut și înveți să le exprimi sănătos, eliberându-te astfel de ele;
 6. Deprinzi elemente de igienă relațională care te ajută să nu mai reprimi emoțiile pe viitor
 7. Din starea nou dobândită ai iarăși acces la creativitate și inspirație, pentru a-ți reclădi business-ul – și viața întreagă – pe baze noi. 

Ceea ce aduce alte beneficii

 • Energie crescută, stare psihică tonică
 • Îți revine entuziasmul și încrederea că poți rezolva provocările
 • Crește siguranța de sine și autocontrolul
 • Regăsești bucuria cu care făceai lucrurile înainte
 • Comportament integru, aliniat
 • Relaxare în exprimarea de sine
 • Minte clară, dispare ceața mentală, găsești ușor soluții creative
 • Crește rezistența psihică la adversități
 • Ceea ce altădată te speria, acum se simte ca o provocare pe care o primești cu curiozitate și antren
 • Comunicare mai bună cu echipa, abordare mai umană a trăirilor tale și ale celorlalți
 • Și, nu în ultimul rând, un studiu al OMS arată că pentru fiecare 1 dolar investit în tratarea anxietății și depresiei la locul de muncă se obține un ROI de 4 dolari.

Dacă nu lucrezi astfel, RIȘTI:

 • Să încerci singur și să te simți epuizat fără să reușești
 • Să te ocupi doar de 1, 2 sau 3 dintre nivelurile ființei și anxietatea să revină pentru că își are originea exact în nivelul rămas neadresat
 • Chiar dacă te ocupi de toate nivelurile, dar îți respingi anxietatea, tensiunea ta interioară rămâne crescută și recazi
 • Consumul tău nervos este intens și de durată
 • Anxietatea începe să îți joace feste în plan profesional, amâni, nu-ți mai asumi riscuri, nu poți lua decizii, ai mintea neclară, ceea ce îți afectează până la urmă și veniturile.
Așadar, ce opțiuni ai
dacă vrei să te eliberezi de anxietate?

1. Intervenții haotice și inconsecvente

 • Preferi să rezolvi doar problemele practice ale companiei și emoțiile negative neadresate se vor tot amplifica.
 • Mergi în terapii fără a fi consecvent și anxietatea ori stresul se mențin.
 • Mergi în terapii de lungă durată, dar care nu abordează toate aceste niveluri și stările neplăcute revin.
 • Cheltui banii pe soluții care te fac să te simți bine, dar nu să te faci bine.

2. Lucrăm împreună în
Programul Premium de Coaching Phoenix

 • Abordăm toate domeniile ființei afectate de criza prin care treci 
 • Lucrăm pe ceea ce te-a determinat să acumulezi emoții reprimate până acum
 • Înveți ce să faci și de acum înainte pentru a nu mai genera anxietate, stres ori tensiune în ființa ta
 • Ai la îndemână în fiecare clipă a programului instrumente de lucru cu corpul, mintea și emoțiile pe care le poți folosi pentru a te liniști și a procesa ce se întâmplă cu tine
 • Dacă mai apar stări neplăcute vei ști în fiecare clipă ce să faci cu ele – vei avea un control deplin asupra emoțiilor tale
 • Obții rezultatele promise în timp foarte scurt – 4 luni
 • Investiție minimă comparativ cu costurile terapiilor pe ani de zile
 • Aloci o sumă fixă pentru rezultatul pe care ți-l dorești
 • Eliberarea de emoțiile negative este reală și durabilă dacă parcurgi programul până la sfârșit și faci temele pentru acasă
 • Ai garanția Money back în primele 2 săptămâni ale programului – Fără întrebări
 • Productivitatea ta profesională crește exponențial și nivelul de venituri trece mult dincolo de limitele pe care le puteai concepe până acum. 

Ce ai de făcut în continuare
dacă te-ai decis să lucrăm împreună?

 1. Programează un apel de consultanță inițială cu mine apăsând butonul Programează întâlnire de pe această pagină
 2. Vom avea o sesiune online 1 la 1 cu durata de 45 minute, pe zoom
 3. Pornim de la provocările tale și soluțiile pe care ți le pot pune la dispoziție
 4. În felul acesta și tu și eu ne dăm seama dacă acest program ți se potrivește (Tratăm totul cu seriozitate, te rog să îmi confirmi prin email programarea și să vii la sesiune dacă te programezi)

"Curajul este povestea noastră de dragoste cu necunoscutul."
Osho

Copyright © Patricia Cihodaru