Cum să te eliberezi de atacuri de panică & anxietate

Ghid spre Echilibru

Citește mini-cursul care face teama să-și piardă puterea asupra ta

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Marketing by

Ce primești concret dacă te abonezi? 

Mini-cursul ”Cum să trăiești liber de panică & anxietate: Ghid spre Echilibru” în care înveți:

  • Care sunt motivele pentru care, deși ai făcut terapii, nu ai scăpat încă de panică sau anxietate
  • De ce nu ești nebun dacă ai atacuri de panică sau anxietate
  • Care sunt beneficiile din frică și cum le poți accesa
  • Care sunt cauzele atacurilor de panică și cum să le înlături
  • Cum să îți dai primul ajutor în atacuri de panică înainte de a te adresa unui specialist
  • Cum să depășești cele mai mari provocări ale fricii
  • Cum să controlezi stările de teamă fără a le reprima
  • Ce ai de făcut ca să fii complet liber de panică sau anxietate

Despre Patricia Cihodaru

Sunt psihoterapeut & speaker de inteligență emoțională, iar pacienții mei îmi spun că ”am mână bună” în terapia atacurilor de panică. 

Am ajuns aici pe un drum lung, nu totdeauna ușor și care a trecut prin propriile mele trăiri. Am fost un copil emotiv, sensibil. Mult timp am crezut că sunt un ”alien” pentru că mă interesau emoțiile, de care nimeni nu avea timp, care erau ”doar nimicuri”. Experiențele din copilărie și din viața adultă m-au făcut să mă întreb: ”De ce apar emoțiile negative și ce e de făcut când le ai că să nu le lași să preia controlul asupra ta și să îți distrugă echilibrul interior, relațiile sau chiar viața?

Căutările mele m-au condus către a învăța o multitudine de procedee de vindecare emoțională, ale căror beneficii și limite le-am testat ”pe pielea mea”: de la formările post-universitare în Psihoterapie Experiențială, Cognitiv-Comportamentală și Transpersonală, la specializare în sănătatea emoțională a copiilor, Psychological Profiling, până la acreditarea ca practician și prezentator în România al metodei de vindecare emoțională ”Călătoria”, concepută de Brandon Bays. 

În anul 2012 am fondat Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale, al cărei scop este să promoveze sănătatea, vindecarea emoțională și prevenția îmbolnăvirilor emoționale.

În ultimii 15 ani am susținut numeroase seminarii de vindecare emoțională. Am lucrat în cabinet cu mulți oameni cu atacuri de panică & anxietate, cărora le ofer mai întâi câteva ședințe de educație psihologică pentru a înțelege ce li se întâmplă și a se liniști.

Cred că la această parte de psiho-educație trebuie să aibă acces cât mai mulți dintre cei care se confruntă cu panică ori anxietate. Apoi, ei se pot adresa specialistului cu care să lucreze pe cauzele profunde ale problemelor lor.

De aceea, am creat programul ”Ghid spre Echilibru – Cum să trăiești liber de atacuri de panică și anxietate”, cu intenția ca el să ajungă la cât mai mulți oameni care să se elibereze astfel de ”frica de frică”.

Cum să te eliberezi de atacuri de panică & anxietate

Ghid spre Echilibru

Parcurge mini-cursul gratuit care va face teama să-și piardă puterea asupra ta

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.