Tabere

Retrageri de vindecare emoțională
cu Patricia Cihodaru

Deconectează-te de ritmul cotidian şi
întoarce-te spre interior în mijlocul naturii montane

Ce facem în tabere

Abordare tip corp-minte-suflet: Ne adresăm tuturor nivelurilor fiinţei pentru a ne elibera de bagajele emoţionale invizibile ce ne blochează exprimarea de sine şi transpunerea în faptă a talentelor noastre. Pentru lucrul în plan emoțional folosim perspectiva prezentată în cartea ”Geniul emoțiilor”.

Programul retragerilor conţine  exerciții practice de vindecare emoţională, tehnici de respirație și relaxare, introspecţie şi meditaţie, sesiuni de mișcare și stretching în aer liber, drumeţii pe munte, seri recreative ş.a.

Locația

Ne întâlnim în comuna Pojorâta, din județul Suceava, la Pensiunea „Gură de Rai”, o locație retrasă în munte, la 1.5 km de la şoseaua principală – TransRarău. Această aşezare facilitează din plin deconectarea de „lumea dezlănţuită”, interiorizarea şi odihna. Este înconjurată de pădure, are în spate muntele și în față Pârâul Chilia, al cărui susur este tot ce se aude

RETRAGEREA ”GENIUL EMOȚIILOR”, 20-25 IULIE, 2022

Un ghid pas cu pas care ne arată cum să ieșim din furtunile de emoții dureroase și să accesăm mesajele pozitive din emoţiile neplăcute care de obicei ne stresează, ne blochează, ne sperie etc.

Hai să descoperim împreună:
- Inteligența ascunsă a sufletului
- Cum faci să trăiești liber de emoții negative
- Instrumente practice pe care le poți folosi apoi toată viața ta

Ce spun participanții din ediția anterioară

Patricia a creat o tabără de vis într-o ”Gură de Rai”. Folosind metode ludice, exerciții practice și creând o atmosferă caldă, blândă, de acceptare a emoțiilor și înțelegere a mesajelor lor, ne-a condus și ghidat prin meandrele noastre sufletești cu mare grație. Mi-au plăcut maxim:

               prezența, dedicația, pasiunea practicienei și creatoarei taberei;

- hrana sănătoasă, cabana, natura din jur;

- calitatea informației predate;

- exercițiile fizice de dimineață.


Echipa inimoasă, locația minunată, natura binefăcătoare, hrana sănătoasă, energia magică ce s-a creat în grup au făcut din tabăra ”Geniul emoțiilor” un spațiu și o experiență de neuitat. Așteptăm cu mare interes următoarea tabără! (Luiza A.)

Am venit cu multe gânduri, frici, frustrări și după trei zile pline, cu un grup în care m-am simțit ca în rai, plec liniștită și cu multe învățăminte cum să îmi gestionez viața de acum înainte. (Emilia D.)

Ce mi-a plăcut? Flexibilitatea, calitatea informației, mediul prietenos și cald, implicarea organizatorului. Cantitatea de informații a fost adecvată, bine structurată, nici prea mult, nici prea puțin. (Horia B.)

Preț: 690 euro/persoană

Include cazarea 5 nopţi, toate mesele, materialele de lucru şi toate activităţile retragerii.

Preț early booking: 590 euro dacă te înscrii și plătești până pe 13 iulie

Retragerea ”Re-Creativ”
9-11 septembrie, 2022

Relaxează-te și regăsește-ți resursele creative

 

Te recreezi-relaxezi pentru a-ți accesa creativitatea și a o exprima.

Scopul acestei retrageri este să te desprinzi câteva zile de viaţa cotidiană, să te eliberezi de eventualul stres emoţional acumulat în timp, să îţi reîncarci bateriile, să te amuzi şi să te joci pentru a te regenera şi a-ți regăsi creativitatea, spontaneitatea și jucăușenia!

Când suntem contractați, tensionați sau stresați capacitatea noastră creativă este la minim. Așadar, mai întâi e nevoie să ne destindem și apoi să ne lăsăm să ne jucăm cu corpul, cu ideile și emoțiile noastre pentru a regăsi fluxul lor firesc și accesul la inspirație. 

Accentul este pus pe exerciții practice, jocuri și introspecții prin care accesăm și eliberăm blocajele mentale și emoționale ce ne pot împiedica să ne exprimăm așa cum ne dorim abilitățile: frica de a vorbi în public, teama de eșec ori de succes, auto-devalorizarea, neîncrederea în sine etc., precum și diferite tipuri de credințe limitative. 

Hai cu noi la joacă!

Pret: 450 euro/persoană

Include cazarea 3 nopţi, toate mesele timp de 3 zile, materialele de lucru şi 

toate activităţile retragerii din cele 3 zile.

Tabăra ”De la furie la integritate”
16-19 septembrie, 2022

Învăţăm să canalizăm constructiv energia furiei
pentru a ne regăsi puterea interioară, valorile, demnitatea, curajul şi a ne afirma drepturile.

Pret: 450 euro/persoană

Include cazarea și toate mesele pentru 3 zile,  materialele de lucru şi toate activităţile retragerii.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.