Tabere

Retrageri de vară cu Patricia Cihodaru

Deconectează-te de ritmul cotidian şi
întoarce-te spre interior în mijlocul naturii montane

Fitness emoțional după cartea ”Geniul emoțiilor”

Abordarea acestor tabere este de tip corp-minte-suflet. Ne adresăm tuturor nivelurilor fiinţei pentru a flexibiliza corpul fizic, dar şi modul de a gândi, precum şi pentru a ne elibera de bagajele emoţionale invizibile ce ne blochează exprimarea de sine şi transpunerea în faptă a abilităţilor şi talentelor noastre. Pentru lucrul în plan emoțional folosim perspectiva prezentată în cartea ”Geniul emoțiilor”.

Programul conţine sesiuni teoretice și exerciții practice de vindecare emoţională, tehnici de respirație și relaxare, introspecţie şi meditaţie, sesiuni de mișcare și stretching în aer liber, scurte drumeţii pe munte, seri recreative ş.a.

Unde se desfășoară taberele

Ne întâlnim în comuna bucovineană Pojorâta, din județul Suceava, la Pensiunea „Gură de Rai”, o locație retrasă în munte, la 1.5 km de la şoseaua principală – TransRarău. 

Această aşezare facilitează din plin deconectarea de „lumea dezlănţuită”, interiorizarea şi odihna. Este înconjurată de pădure, are în spate muntele și în față Pârâul Chilia. Tot ce se aude în acest loc este susurul pârâului și liniștea muntelui. 

Retragerea ”Re-creativ”
18-20 martie, 2022

Relaxează-te și regăsește-ți resursele creative

 

Te aştept într-un weekend plin de prospeţime interioară şi exterioară în care te recreezi în ambele sensuri: cel de recreere-relaxare şi cel de re-creere, adică de accesare a creativităţii tale.

Scopul acestei retrageri este să te desprinzi câteva zile de ceea ce te apasă în viaţa cotidiană, să te eliberezi de eventualul stres emoţional acumulat în timp, să îţi reîncarci bateriile, să te amuzi şi să te joci pentru a te relaxa, a te regenera şi a-ți regăsi creativitatea, spontaneitatea și jucăușenia!

Când suntem contractați, tensionați sau stresați capacitatea noastră creativă este la minim. Așadar, mai întâi e nevoie să ne destindem și apoi să ne lăsăm să ne jucăm cu corpul, cu ideile și emoțiile noastre pentru a regăsi fluxul lor firesc și accesul la inspirație. 

Accentul este pus pe exerciții practice, jocuri și introspecții prin care accesăm și eliberăm blocajele mentale și emoționale ce ne pot împiedica să ne exprimăm așa cum ne dorim abilitățile: frica de a vorbi în public, teama de eșec ori de succes, auto-devalorizarea, neîncrederea în sine etc., precum și diferite tipuri de credințe limitative. 

Hai cu noi la joacă!

Pret: 350 euro/persoană

Include cazarea 2 nopţi, toate mesele timp de 3 zile, materialele de lucru şi 

toate activităţile retragerii din cele 3 zile.

După înscriere vei primi un email cu toate detaliile organizatorice. 

2. RETRAGEREA„Geniul emoţiilor, 19-24 iulie 2022

În această tabără ne antrenăm să accesăm mesajele pozitive din emoţiile negative de care de obicei ne împiedicăm sau cu care ne luptăm.

Hai să descoperim împreună inteligența ascunsă a sufletului!

Pret: 750 euro/persoană

Include cazarea 5 nopţi, toate mesele, materialele de lucru şi toate activităţile retragerii.

După înscriere vei primi un email cu toate detaliile organizatorice. 

3. Tabăra ”De la furie la integritate”
1-3 aprilie 2022

Este o tabără de gestionare sănătoasă a furiei în care învăţăm să canalizăm constructiv energia furiei
pentru a ne regăsi puterea interioară, valorile, demnitatea, curajul şi a ne afirma drepturile.

Pret: 350 euro/persoană

Include cazarea 3 nopţi, toate mesele timp de 3 zile, materialele de lucru şi toate activităţile retragerii din cele 3 zile.

După înscriere vei primi un email cu toate detaliile organizatorice. 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.